Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със заключването на вратата!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със заключването на вратата!

Колеги помагайте! Днес не можах да си заключа шофьорската врата!
    Проблемът е следния: от вън Не може да се заключва, но може да се отключва. От вътре с бутона се заключва и се отключва! От другата врата се отключват и 2-те и се заключват! Що е то? Въжможно ли е да е от това че смазах механизмите и на двете врати вчера Сега си отключвам вратата от другата, а както е видно не ми е вързано централното с алармата.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

И аз имам същия проблем! Като си я купих работеха но незнам какво стана и сега вече с ключалката на шофиоркста врата само може да се отклучва! А с другата може и да се отключва и да се заключва! Дано някой помогне! Много е досадно да се заклюва винаги от другата страна!
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Даа и мойта не бачка ма понеже не ползвам ключа не съм си играл да видя от кво е като разбера ще пиша
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Явно ключалките дават накакъв дефект...

Comment

Най вероятно от неизползване става така сигурно клеясват моите работят и двете ма зимата яко замръзваха
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

A някой дали ще може да ми каже как мога да си вържа централното към алармата (да не пускам нова тема) Това някаква функция на алармата ли е? На всяка аларма ли става? На мойта дали става?
            Е сега се сетих как ме претупаха набързо "алармаджиите", преди време!

Fiat Bravo 1.6 1997
            Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
              Най вероятно от неизползване става така сигурно клеясват моите работят и двете ма зимата яко замръзваха
              Мъри аз мойте ключалки си ги използвам редовно-не ми е вързано централното към алармата. Според мен нещо става вътре с механизма!

Fiat Bravo 1.6 1997
              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Опс, и аз съм във клуба- шоферската врата само мога да я отключвам.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

Е явно е от онези проблеми дето всички 145-ци ги имат! Ако някой намери решение нека сподели все пак!

Comment

Момчета аз днес свалих ключалката и видях какъв е проблема! Тези 2-те малки парченаца са счупени и няма как да се върти механизма за заключване.И така като гледам няма оправия, не може да се залепят-дори и да се залепят по някакъв начин там има голямо натоварване и ще се счупят отново. Остава вариант-ключар, ама като знам че искат по 20-30 лева, по-добре да си вържа алармата към централното и да забравя за проблема

Fiat Bravo 1.6 1997
                    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Ако това е вярно ключалката ти трябва да се върти докрай и да не отключва/заключва обаче при мен проблема е че не иска да се завърти изобщо ни напред ни назад докрай
                      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                      sigpic
                      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

При мене проблема е явно като при blagun защото се върти ключа но се се заключва! интересното е че мога да си отключвам обаче от тая ключалка!

Comment

Аз също имам проблеми с вратите,но са малко по-различни.Преднага врата от страната на шофьора не ми се отваря отвън,а само отвътре!!! Какъв може да е проблема?Разправяха ми,че нещо може да се е прецакало по механизмите,но не още не съм махал кората на вратата за да проверя.Колата е с централно заключване,свързано към алармата и всичко си бачка,вратите се отключват веднага.Моля,ако някой има впечатления от подобен проблем,да ги сподели,защото ми е доста неприятно да не ми се отваря вратата отвън.
                          Alfa Romeo 146 1.6 Boxer '95

Comment

Re: Проблем със заключването на вратата!

Първоначално публикувано от blagun
                            Колеги помагайте! Днес не можах да си заключа шофьорската врата!
                            Проблемът е следния: от вън Не може да се заключва, но може да се отключва. От вътре с бутона се заключва и се отключва! От другата врата се отключват и 2-те и се заключват! Що е то? Въжможно ли е да е от това че смазах механизмите и на двете врати вчера Сега си отключвам вратата от другата, а както е видно не ми е вързано централното с алармата.
                            И аз имам подобен проблем, но по време на студовете. Отключвам и то от самосеби се заключва, или обратното, но това е защото е замръзнала ключалката и като опитам да отключа/заключа, от самосебеси се връща механизма когато му е тгрудно, за да не изгори. Алармата ми е свързана с централното. След като не успявах, влизах през багажника и отключвах задната врата. След това намерих спрей и си пръснах в ключалките да не замръзват и отключвах с ключ. След като отключех, още преди да се за заключило повторно аз отварях вратат и тя правеще няколко празни опита да се заключи...но аз през това време влизах в колата...сега не ми прави тези проблеми /чукнах на дърво/
                            Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Първоначално публикувано от goro
                              Аз също имам проблеми с вратите,но са малко по-различни.Преднага врата от страната на шофьора не ми се отваря отвън,а само отвътре!!! Какъв може да е проблема?Разправяха ми,че нещо може да се е прецакало по механизмите,но не още не съм махал кората на вратата за да проверя.Колата е с централно заключване,свързано към алармата и всичко си бачка,вратите се отключват веднага.Моля,ако някой има впечатления от подобен проблем,да ги сподели,защото ми е доста неприятно да не ми се отваря вратата отвън.
                              Колега според мен проблемът е в механизма на ключалката.
                              Ето снимка на вратата

Fiat Bravo 1.6 1997
                              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
                              X